Samenvatting stappen download, gebruik en licentie bestellen

1. download en installeer het programma.
 
2. gedurende 100 dagen kan het programma gebruikt worden zonder dat er limieten zijn.
 
3. na 100 dagen kunnen echter alleen items worden toegevoegd wanneer er niet meer dan 1000 items in de lijst staan.
 
4. om dan meer dan 1000 items te kunnen gebruiken is de licentie nodig. deze kan via e-mail of de webwinkel worden aangevraagd. 
 
5. de licentie wordt toegestuurd per e-mail
 
6. betaling van het licentiebedrag  EUR 19,50 naar de bankrekening.
 

 

 

Gratis voor kleine verzamelingen

Het programma is momenteel volledig gratis voor verzamelingen met minder dan 1000 items. Waarschijnlijk zullen veel verzamelingen binnen deze grens blijven. Wanneer u meer dan 1000 items wilt invoeren is na de demo-periode een licentie nodig zoals hieronder beschreven.

Databestanden

Het programma wordt geleverd zonder databestanden of afbeeldingen. Er zijn vanuit Scolp geen databestanden of afbeeldingen leverbaar.

Gratis Uitproberen

Na installatie kunt u het programma ongeveer 100 dagen gratis en zonder functionele beperkingen gebruiken om u er van te vergewissen dat het volledig aan uw wensen voldoet. Na die periode wordt het toevoegen van items beperkt. In dat geval kunt u het programma wel alles in laten lezen, alleen toevoegen boven een aantal items gaat dan niet meer. Met een gebruikerslicentie kunt u weer normaal met het programma werken.

Licentie

De prijs van een gebruikerslicentie is eenmalig EUR 24,50.  Momenteel geldt de introductieprijs van eenmalig EUR 19,50. (die heet promoversie in de winkel)

Deze licentie is geldig voor alle oude en nieuwe versies van Scolp die met een 1 beginnen, bijvoorbeeld 1710, 1720, 1730, 1735.

Wanneer u een licentie wilt aanschaffen kunt u die aanvragen met een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een van de volgende twee mogelijkheden:

1. licentie op basis van email adres. Op basis van uw email adres wordt een licentienummer gemaakt.

2. licentie op basis van adresgegevens. Op basis van uw adresgegevens wordt een licentienummer gemaakt. Dit is de oudere methode en mogelijk minder aantrekkelijk vanwege privacy

U geeft de volgende gegevens daarbij door:

naam
adres
postcode plaats
land

U kunt de licentie ook bestellen in het winkelgedeelte van deze website.

Daarna ontvangt u per e-mail het bijbehorende licentienummer en het bankrekeningnummer waar u het bedrag naar kunt overmaken.

Voor verdere informatie kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Winkel

De winkel dient alleen om te bestellen, daar kan niet betaald worden. De winkel heeft soms wat rare kuren. Er wordt bijvoorbeeld een niet ingevuld onvindbaar veld gemeld.  Of er wordt gevraagd een engelstalig raadseltje op te lossen.

Wanneer de winkel niet goed of niet prettig werkt kan de licentie rechtstreeks op het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden besteld. 

 

Geen bericht ontvangen

Wanneer u binnen een week geen antwoord ontvangt kan een bericht bij u in een ongewenste mail map terecht zijn gekomen. Kijk daar dus ook.